Error showing flash-object.
Ithodaalderop ketels
ACV ketels

Itho Daalderop | cube one 

daalderoplogo.jpg

Daalderop Servicepunt

garantiedaalderopIliaens is een erkend Daalderop Servicepunt en biedt 5 jaar garantie op Daalderop producten.

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Itho Daalderop streeft er naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven.

DE CUBE ONE
De Base Cube is de zuinigste comfortketel, verbruikt bijzonder weinig energie en heeft nauwelijks onderhoud nodig. Recente tests van KIWA wijzen uit dat de Base Cube het hoogste tapwaterrendement. Dit houdt in dat de cv-ketel de minste energie nodig heeft om tapwater te bereiden.

Het weglaten van een aantal onderdelen zorgt ervoor dat de comfortketel Base Cube minder gevoelig is voor storingen dan de meeste andere cv-ketels. Tegelijkertijd verhoogt dit het bedieningsgemak. Door haar unieke eigenschappen is de Base Cube geschikt voor uiteenlopende woonsituaties en huishoudens.

Meer weten? Vraag hier meer informatie of surf naar www.ithodaalderop.be

daalderop.jpg

 

ACV HRE Kompakt 

acv_hre_sfeer.jpg

Condensatieketel met zeer hoog rendement met dubbel condens

De ideale combiketel biedt behaaglijke warmte en weldadig warmwatercomfort, in combinatie met een zeer laag gasverbruik en een plezierig prijskaartje.

Zelfs de kleinste uitvoering kan gemakkelijk een gemiddelde woning verwarmen en levert ruim voldoende warm water voor normaal warmwatergebruik.

ZEER COMPACT
De ACV kompakt  HRE-ketel past gemakkelijk op zolder, in de berg- of keukenkast. De aansluitmogelijkheden zijn bijna onbeperkt door de boven en onderaan-sluitsets voor de leidingen.

SLIMME EXTRA'S VOOR NOG MEER COMFORT
De ACV kompakt  HRE-ketels bieden tal van slimme voorzieningen voor nog meer comfort en nog hogere besparingen. Dankzij de warmhoudfunctie van de warmtewisselaar is het warme water altijd direct beschikbaar. Nieuw is de unieke 'zelflerende' ECO-comfortschakelaar.
In de ECO-stand wordt de warmhoudfunctie van de warmwatervoorziening gedurende de nacht of bij langdurige afwezigheid, automatisch uitgeschakeld. De ketel past zich automatisch aan op uw warm-waterbehoefte, zodat u extra energie bespaart.

De ACVKombi Kompakt Hoog Rendement gaswandketel is een HR-TOP gesloten toestel. Het toestel is bedoeld om warmte te leveren aan het water van een CV-installatie en de WW-installatie.

Voordelen

  • warmtewisselaar in aluminium
  • brander met modulerende voormenging lucht/gas
  • ecologisch
  • automatische aanpassing aan de temperatuur indien buitenvoeler geïnstalleerd is
  • sanitair warm water voorrang geïntegreerd
  • compact en licht
  • condensopvang en rookgaskanaal in kunststof
  • beschikbaar op propaan

Meer weten? Vraag hier meer informatie of surf naar www.acv.com

HRE kompakt